Намери ни
To Top

Манчини с първи думи след оставката си

Вече бившият селекционер на националния отбор на Италия Роберто Манчини реши да използва социалните мрежи, за да сподели първите си думи след решението си да хвърли оставка. Той изненада всички, като реши да напусне поста си в момент, в който нямаше видима причина да го прави.

„Решението да напусна поста си като национален селекционер е изцяло мое. Искам да благодаря на Габриеле Гравина за доверието, което показа в мен, както и на всички членове на Италианската федерация.


Поздравявам и благодаря на всички мои играчи и на тифозите, които бяха винаги зад мен през последните пет години. Невероятният успех на Евро 2020 завинаги ще остане в сърцето му. За мен беше чест“, написа Манчини.

В последните часове усилено се говори, че Манчини е получил предложение да застане начело на националния отбор на Саудитска Арабия. Най-вероятно именно това е и причината за напускането му.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол