Намери ни
To Top

Бетис удари Виляреал с гол в добавеното време

Бетис постигна трудна, но сладка победа с 2:1 над Виляреал в първия си мач за сезона в Ла Лига. Севилци имаха и доза късмет, тъй като взеха трите точки с гол в добавеното време на Вилиан Жозе. Преди това Айосе Перес бе открил за гостите в 20-ата минута, а Хорхе Куенка изравни в 61-вата.

Виляреал пръв можеше да излезе напред в резултата в 15-ата минута, но гол на Баена бе отменен заради засада.


Само пет минути по-късно се случи точно обратното и Бетис взе преднина. Луис Енрике стигна топката на аутлинията, финтира защитник и върна към Айосе Перес, за когото остана да стреля във вратата за 0:1.

Виляреал обаче не се предаде и успя да възстанови равенството. В 61-вата минута след центриране от фаул на Алекс Баена Хорхе Куенка се извиси и с глава отбеляза за 1:1.

Бетис обаче успя да стигне до победата в добавеното време. В 95-ата минута Юсуф Сабали центрира отдясно и Вилиан Жозе с глава прати топката във вратата за крайното 1:2.

Така Бетис стартира с три точки в актива си, а Вилареал има за какво да съжалява, че не взе поне нещо от този мач.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол