Намери ни
To Top

Разговорите напредват: Неймар ще е следващата голяма звезда, която ще поеме към Саудитска арабия

Неймар може да премине в Ал-Хилал съвсем скоро, след като разговорите между саудитския клуб и ПСЖ са в много напреднала фаза, твърди трансферният експерт Фабрицио Романо. Азиатският тим е отправил изключително предложение на бразилеца във финансов аспект, но и също така той ще се превърне в едно от лицата на страната в кандидатурата им за Световното първенство през 2030-та. Страните ще продължават разговорите в следващите дни в желание да завършат сделката максимално бързо.

От месеци се говори, че Неймар иска да напусне ПСЖ, защото не е доволен от посоката на развитие на тима.


Бразилската звезда на парижани продължава да държи рекорда за най-скъп трансфер в историята на футбола, след като през лятото на 2017-а година за него бяха платени 222 милиона евро на Барселона.

До момента той има забележителната ститистика от 118 гола и 77 асистенции в 173 мача за ПСЖ. Непрестанните контузии и проблемите на играча обаче непрестанно изнервяха и ръководството, и феновете на тима, за да се стигне до този момент на желана и от двете страни раздяла.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол