Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot469209.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Националните ни отбори под 19 години излизат днес в последните си срещи от Световните първенства – Sportove
Намери ни
To Top

Националните ни отбори под 19 години излизат днес в последните си срещи от Световните първенства

Националните отбори на България под 19 години излизат днес в последните си срещи от последния ден на Световните първенства, на които участват.

Момичетата, водени от Борислав Крачанов, отново са първи двубой в програмата на шампионата в Хърватия и Унгария. В Осиек нашите ще се борят за седмото място срещу познат отбор – Бразилия. „Селесао“ бе един от съперниците ни в груповата фаза.


Тогава България постигна успех с 3:1. Преди това бразилките участваха и на приятелски турнир в София, където спечелиха срещу нас с 3:1.

Двубоят днес е с начало 13:00 ч.

В битка за пето място ще играят момчетата, водени от Мирослав Живков. Съперник ще им бъде Белгия, който победи снощи Италия с 3:2 гейма. Ние също отстранихме в пет гейма Египет. На мондиала досега белгийците постигнаха пет победи и претърпяха поражение единствено от Италия (в групите) и от Иран на четвъртфинал (0:3).

Срещата им е с начало 20:00 ч.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558