Намери ни
To Top

Байерн не спира – баварците искат халф на ПСВ Айндховен, както и Мойсес Кайседо

Изглежда, че селекцията в Байерн (Мюнхен) няма намерение да спира. Освен дългоочаквания трансфер на Хари Кейн, от баварския гранд искат да се подсилят и с дефанзивен полузащитник, като две са основните имена, които се спрягат за нови попълнения в последните часове.

Полузащитникът на ПСВ Айндховен Ибрахим Сангаре е начело в списъка на Байерн, като се очаква съвсем скоро баварците да започнат конкретни преговори за подписа му. Сангаре има освобождаваща клауза в размер на 37 млн.


евро, която едва ли ще е проблем за немските шампиони.

25-годишният котдивоарец преди два дни игра пълни 90 минути и дори се разписа за тима си при победата над Щурм с 4:1 в третия квалификационен кръг на Шампионската лига. През миналия сезон той записа 45 мача за „филипсите“ с 8 гола и 3 асистенции. Сангаре има и 31 срещи и 9 попадения за националния отбор на Кот д’Ивоар.

Междувременно се появиха информации, че Байерн се интересува и от халфа на Брайтън Мойсес Кайседо. Еквадорецът е трансферна цел на Челси и Ливърпул, като бе пред трансфер и в Арсенал през зимата. От Брайтън обаче искат за него 100 млн. паунда – сума, която ръководството на Байерн едва ли ще е склонно да плати.

В клуба продължават да работят по така желаното привличане на Хари Кейн, както и на нов вратар, като фаворит за попълнение на вратата е Кепа Арисабалага от Челси.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол