Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/10/Albania-Serbia.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Сърбия ликува: отмъстиха в балканското дерби и прецакаха класирането на Албания на Евро 2016 – Sportove
Намери ни
To Top

Сърбия ликува: отмъстиха в балканското дерби и прецакаха класирането на Албания на Евро 2016

Сърбия успя да си отмъсти на Албания за служебната загуба в първата среща между двата тима в Белград. Тогава имаше ексцесии, след като фен на Албания пусна дрон над стадион ЮНА с провокативен надпис, които костваха три точки на домакините. Този път „плавите“ си върнаха и победиха с 2:0 като гост в квалификация за Евро 2016 във Франция.
Успехът им отложи директното класиране на албанците за европейското, макар те да имат още един шанс да заличат точката пасив от Дания в битката за второто място (11 октомври като гост на Армения).

Двубоят снощи в Елбасан предизвика вълна на празненства по улиците в Сърбия, а местните възприеха успеха над съперника като голяма спортна победа.

Португалия победи Дания с 1:0 в мач от Група „I“ на евроквалификациите и се класира за Европейското първенство. Герой на вечерта стана Жоао Моутиньо, който вкара единственото попадение в 66-ата минута.

Това беше първи гол за халфа от 4 години насам с националната фланелка. Успехът на домакините беше напълно заслужен. те бяха по-добрият отбор на терена и контролираха изцяло играта.

Това беше шеста победа за португалците от началото на кампанията. Те са и лидери в групата с 18 точки, датчаните са втори с 12.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558