Намери ни
To Top

Байерн вдига още офертата за Кейн

Ръководството на Байерн (Мюнхен) е взело решение да вдигне още офертата за нападателя на Тотнъм Хари Кейн, твърди „Скай Спортс“. Германският шампион не се е отказал от преследването на 30-годишния голаджия, независимо, че последното му предложение на стойност 100 милиона евро бе отхвърлено от лондончани в понеделник. Сега от „Алианц Арена“ са готови да повишат офертата си на 110 милиона евро, плюс бонуси.

В Байерн са наясно, че Кейн е поставил краен срок, в който трансферът да се осъществи.


Това трябва да стане преди първия мач на „шпорите“ за сезона срещу Брентфорд в неделя. Затова и баварците толкова бързат и ще направят последен опит да убедят шефовете на Тотнъм да се разделят със звездата си.

На този етап обаче шансовете за постигане на сделка са малки. Президентът на „шпорите“ Даниел Леви е много вероятно да отхвърли и това предложение, което ще означава, че Кейн ще остане в Тотнъм и през новия сезон. Така обаче лондончани рискуват да изпуснат нападателя през следващото лято като свободен агент, когато договорът му изтече.

Иначе самият Кейн е готов да остане в Тотнъм. Той се чувства добре след идването на новия мениджър Анге Постекоглу и двамата са в отлични отношения. Нападателят се надява, че под негово ръководство може да успее да изпълни мечтата си за трофей с екипа на „шпорите“.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол