Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot468676.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Брандън Йънг пред Sportal.bg: Развълнуван съм да представлявам България – Sportove
Намери ни
To Top

Брандън Йънг пред Sportal.bg: Развълнуван съм да представлявам България

Американският гард на Брандън Йънг замени Коди Милър-Макинтайър в състава на мъжкия национален отбор по баскетбол за предстоящите предолимпийски квалификация в Турция. Играчът на ЦСКА даде първото си интервю с екипа на представителния ни тим пред Sportal.bg. Ето как той коментира съперниците и чувството да носиш екипа на България. 

– За първи път обличаш екипа на националния отбор на България, какво е усещането да носиш националната фланелка? 
– Развълнуван съм и съм благодарен на треньорския състав и на федерацията, че направиха всичко възможно да имам паспорт и да представлявам страната.


 

– Предстоят три много тежки мача в предолимпийската квалификация. Колко са тежки съперниците и ще можеш ли да помогнеш на отбора, за да ги преодолее? 
– Това, което чувам е, че опонентите ще бъдат много по-сериозни в сравнение с предишните отбори, с които играхме. Ще дам това, което мога – да подавам топката, да организирам играта и да помагам на отбора. 

– Кой съперник измежду Турция, Украйна и Исландия смяташ за най-труден? 
– Смятам, че Турция. Украйна също е много добър отбор. Ако мога да избирам, бих казал Турция, но всички са сериозни и трудни.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558