Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot467924.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Домакинско поражение за тима на Малинов – Sportove
Намери ни
To Top

Домакинско поражение за тима на Малинов

Льовен загуби с 1:2 у дома от РВД Моленбек в среща от втория кръг на белгийското първенство. Кристиян Малинов за пореден път не попадна в групата на Льовен. Българският халф е в конфликт със старши треньора Марк Брайс и се очаква скоро да бъде трансфериран в друг клуб.

На старта тимът на Малинов направи равенство с Шарлероа, а днес отстъпи на един от новаците.


Домакините повдоха с гол на Ричи Саградо в 18-атаминута, но след това допуснаха обрат с попадения на Микаел Бирон. Нападателят от Мартиника изравни в 44-ата минута, а в 48-ата се разписа от дузпа.

В друга среща тази вечер Серкъл Брюж се наложи с 2:0 над Шарлероа. За бившия отбор на Димитър Велковски точни бяха Тибо Сомерс и Ахуеке Денке от дузпа.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558