Намери ни
To Top

Предложиха Неймар на Барса, но Чави е против

Възможно ли е Неймар да се завърне в Барселона? За подобна възможност се заговори в последните часове, след като “Мундо Депортиво” съобщи, че бразилският национал е бил предложен на бившия си клуб. Новият наставник на Пари Сен Жермен Луис Енрике не иска нападателя в състава си и парижани са склонни да се разделят с него, ако получат добра оферта. 

Неймар би бил заместник на Усман Дембеле, който пък реши да напусне Барса и да премине в ПСЖ. Самият бразилец има желание отново да блести на “Камп Ноу”, но за да се стигне до сделка, трябва да се съгласи сериозно да намали заплатата си.


 

Дори това да се случи, остава една голяма пречка. Старши треньорът на каталунците Чави Ернандес не гледа с добро око на идеята за завръщане на Неймар. Бившият халф цени качествата на 31-годишния нападател, но в същото време смята, че неговото присъствие би повлияло негативно на атмосферата в тима. 

Преди известно време Чави беше помолен да коментира слуховете за евентуално привличане на Неймар и категорично отрече, че бразилецът е в плановете му за селекция. 

Неймар премина от Барса в ПСЖ през 2017 година срещу рекордните 222 млн. евро. Той има договор с френския гранд до 2025 година.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол