Намери ни
To Top

Байерн още чака отговор на финалната си оферта за Хари Кейн

Трансферната сага около Хари Кейн продължава, макар да се очакваше развръзката да настъпи тази нощ. Баварците отправиха оферта на стойност 100 млн. евро плюс определени бонуси, като се надяваха да получат отговор до края на деня. Това обаче не стана и в германският клуб ще трябва да проявят още търпение.


 

На “Алианц Арена” са оптимисти, че президентът на Тотнъм Даниел Леви все пак ще склони да продаде Кейн, който вече е заявил желанието си да премине в Байерн. 

Окончателната яснота около това дали сделка ще има трябва да настъпи до 11 август. Ден по-късно Байерн ще се изправи срещу РБ Лайцпиг в мача за Суперкупата на Германия, а на 13 август Тотнъм гостува на Брентфорд на старта на Премиър лийг. 

Междувременно, легендата на английския футбол Гари Линекер, който е бивш футболист на “шпорите”, смята, че трансфер в Байерн ще е голяма стъпка напред в кариерата на Хари Кейн. 

“Мисля, че Хари ще напусна Тотнъм и това ще е правилното решение. Сега е точният момент за него. Мюнхен е прекрасен град, а Байерн е сред най-големите клубове в света. Алън Шиърър е готов да закара Кейн до летището, защото иска да запази рекорда си за най-много голове в Премиър лийг. Хари вече е реализатор номер 1 на Тотнъм и Англия. Във футбола отборните трофеи са по-важни от индивидуалните и Кейн се нуждае от такива. Не виждам Тотнъм като отбор, който дори ще е близо до топ 4 през следващия сезон. Ако Хари не спечели нищо и с Байерн, това ще означава, че наистина е прокълнат”, коментира Линекер.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол