Намери ни
To Top

Барселона 0:0 Реал Мадрид

Барселона и Реал Мадрид играят при нулево равенство в чаканата с огромен интерес контрола, част от американското турне на двата испански гранда. По трибуните на „AT&T Стейдиъм“ в „Арлингтън“ има над 80 000 фенове, които ще се насладят на първото за сезона издание на Ел Класико. В досегашните си проверки Реал победи Милан (3:2) и Манчестър Юнайтед (2:0), а Барса отстъпи на Арсенал (3:5).

Наставникът на каталунците Чави Ернандес залага на голяма част от футболистите, които се очаква да са титуляри през сезона.


Марк-Андер тер Стеген е под под рамката, карето защитници оформят Роналд Араухо, Жул Кунде, Андреас Кристенсен и Алехандро Балде, а в халфовата линия ще си партнират Френки де Йонг, Илкай Гюндоган и Ориол Ромеу. Педри, Роберт Левандовски и Усман Дембеле са тримата в предни позиции за каталунците.

Старши треньорът на кралския клуб Карло Анчелоти е оставил на пейката ветераните Лука Модрич и Тони Кроос. В средата на терена ще действат Джуд Белингам, Орелиен Чуамени и Едуардо Камавинга, който ще играе по-близо до бразилското офанзивно дуо Винисиус Жуниор и Родриго. На вратата е Тибо Куртоа, а в отбрана стартират Даниел Карвахал, Едер Милитао, Дейвид Алаба и Ферлан Менди.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол