Намери ни
To Top

Жозе Моуриньо взима в Рома португалец от ПСЖ

Рома ще зарадва своя наставник Жозе Моуриньо с привличането на негов сънародник, съобщават италианските и френските медии. Става въпрос за португалския национал Ренато Санчес.

Рома и Пари Сен Жермен са много близо до постигането на сделка за преотстъпването на 25-годишния халф. “Вълците” са готови да платят 1-2 милиона евро за наем на играча през следващия сезон, а освен това да включат и опция за неговото закупуване в размер на 12-13 млн.


евро.

Още преди година бившият полузащитник на Бенфика, Байерн (Мюнхен), Суонзи и Лил можеше да заиграе в Серия „А“, но тогава той предпочете да премине в ПСЖ вместо в Милан. Санчес обаче така и не успя да се наложи в титулярния състав на парижани, за които записа само 905 игрови минути в 27 мача във всички турнири през миналия сезон, в който също така страдаше от редица контузии.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол