Намери ни
To Top

Мбапе отказа на Ал-Хилал, арабите взимат друга от звездите на ПСЖ

Килиан Мбапе със сигурност няма да премине в Ал-Хилал, въпреки че саудитският клуб му отправи изключително примамлива оферта. Нападателят на Пари Сен Жермен категорично е отказал да преговаря за трансфер с представителите на Ал-Хилал, които пристигнаха в Париж. 

Мбапе беше изключен от състава на ПСЖ за турнето в Япония и клубът всячески се опитва да го продаде. Парижани приеха офертата на Ал-Хилал на стойност 300 млн.


евро, но самият футболист не пожела да седне на масата за преговори с представителите на тима от Рияд. 

Визитата на хората от Ал-Хилал обаче е имала и друга цел. Саудитците искат да привлекат и Марко Верати, а според журналиста Фабрицио Романо двете страни са много близо до споразумение. Документите вече са подготвени и се очаква италианският национал да подпише договор за 2 години. 

През миналия сезон Верати записа 38 мача във всички турнири за ПСЖ. Неговият контракт изтича през 2026 година, но клубът е готов да го продаде. 

Междувременно, френските медии разкриха, че президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи е останал недоволен от изказването на капитана Маркиньос, който заяви, че се надява Мбапе да се завърне в тима. Много от футболистите не смеят да изразят подкрепа към своя съотборник, защото ще си навлекат гнева на ръководството.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол