Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot464939.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
В Ауди не искат Джоу, той гледа към Хаас – Sportove
Намери ни
To Top

В Ауди не искат Джоу, той гледа към Хаас

Доскоро се смяташе, че е почти сигурно, че Хаас ще запази и двамата си пилоти за следващия сезон – договорите на Нико Хюлкенберг и Кевин Магнусен изтичат в края на този сезон. По време на Гран При на Унгария обаче стана ясно, че шефовете на тима може да имат и други идеи, а в Будапеща пристигна и собственикът на тима Джийн Хаас, което допълнително подхрани слуховете.

Според най-смелите спекулации, Магнусен няма да остане догодина в Хаас, а най-вероятно Хюлкенберг ще получи оферта за нов договор. Причината за това решение обаче не е свързана само с представянето на датчанина.


Пак според непотвърдена информация, от Ауди са дали знак на мениджмънта на Ганю Джоу, че новият собственик на Заубер няма интерес да задържи китаеца. Това, разбира се, звучи малко странно, като се има предвид колко е популярен Джоу в родината си, както и на каква популярност се радва Ауди сред китайците, при това от началото на 90-те години насам.

Сега обаче се очакват оживени разговори между спонсорите на китаеца и шефовете на Хаас, което може да означава, че Джоу ще се озове при Гюнтер Щайнер, а при Валтери Ботас в Хинвил ще видим първия пилот, избран от тима под прякото влияние на Ауди.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558