Намери ни
To Top

Саудитски клуб отправи рекордна оферта към ПСЖ за Мбапе, на когото ще предложи космическа заплата

От саудитския Ал-Хилал са отправили грандиозна оферта от 300 млн. евро към Пари Сен Жермен за суперзвездата Килиан Мбапе, съобщава Фабрицио Романо. Според „Екип“ френският шампион ще приеме изкусителното предложение.

Ако подобен трансфер наистина се осъществи, то той ще стане най-скъпият в историята на футбола.


Както е известно, в момента рекордът се държи от Неймар, който през 2017 година беше закупен именно от ПСЖ, който плати 222 млн. евро на Барселона за него. Мбапе пък засега е вторият най-скъп футболист за всички времена, след като парижани го привлякоха от Монако през същото лято срещу 180 млн. евро, които обаче платиха година по-късно.

Романо добавя, че от Ал-Хилал все още не са стартирали преговори със самия Мбапе. Друг журналист – Джеймс Бенге, обаче дава детайли какво ще бъде предложението към 24-годишния играч. Става въпрос за договор само за една година с космическа заплата от 700 млн. евро. Ако френският национал приеме, то той ще може спокойно да осъществи мечтания си трансфер в Реал Мадрид през следващото лято.

Както е известно, наскоро Ал-Хилал не сполучи в опита си да вземе друга суперзвезда – Лионел Меси, който предпочете да отиде в американския Интер Маями.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол