Намери ни
To Top

Ман Сити набеляза Николо Барела

Манчестър Сити е набелязал халфа на Интер Николо Барела за лятната си селекция. Италианският национал може да бъде привлечен на „Етихад“ за заместник на Бернардо Силва, твърди „Тутомеркато“.

В момента текат преговори между „гражданите“ и Пари Сен Жермен за продажбата на Силва. Ако двете страни стигнат до сделка, 28-годишният португалец ще поеме в посока „Парк де Пренс“, като се очаква „гражданите“ да получат близо 100 милиона евро за правата му.


Пеп Гуардиола е готов да реивнестира тази сума в привличането на нов класен плеймейкър. Затова той е насочил поглед именно към Барела. Наставникът е впечатлен от класата и лидерските качества на 26-годишния италианец и иска да го вземе на „Етихад“.

Евентуална сделка за Барела обаче няма да излезе евтино на Сити. Интер няма никакво желание да остане без един от най-важните си играчи и трябва да получи доста сериозно предложение, за да промени мнението си. „Нерадзурите“ вече отхвърлиха оферта от страна на Нюкасъл. Очаква се те да поискат 120 милиона за правата на полузащитника, който има договор с клуба до 2026 година.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол