Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot463390.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Васил Бачев е със счупен нос – Sportove
Намери ни
To Top

Васил Бачев е със счупен нос

Стрелецът на мъжкия национален отбор на България по баскетбол Васил Бачев е със счупен нос, сподели самият той пред Sportal.bg. Лидерът на клубния Академик Пловдив получи контузията по време на поражението от Норвегия с 80:86 в първия двубой от третата фаза на предквалификациите за ЕвроБаскет 2025.

До неприятната ситуация се стигна в началото на третата четвърт, когато Бачев бе ударен лошо с лакът от звездата на норвежците Крис-Ебу Ндоу при опит за овладяване на борба между двамата. Впоследствие той получи помощ от медицинския щаб на “лъвовете” и съвсем разбираемо повече не се появи на терена, въпреки че играта му вървеше.


До онзи момент Бачев бе един от най-ефективните играчи в редиците на Росен Барчовски, като за 8 минути на терена той бе отбелязал 9 точки и овладял 2 борби при 3/3 стрелба от тройката.

Снимки: Владимир Иванов

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558