Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot463013.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Рилски спортист ще разчита на Васил Попов и през новия сезон – Sportove
Намери ни
To Top

Рилски спортист ще разчита на Васил Попов и през новия сезон

Юношата на Рилски спортист Васил Попов ще бъде в състава на тима и през следващия сезон. Стрелецът има договор с клуба от Самоков за следващата кампания, като ще продължи да брани емблемата на тима, с който направи първите си професионални стъпки. Това сподели самият той пред Sportal.bg.

Това е добра новина за самоковци, които вече се лишиха от услугите на български играчи като Йордан Минчев, който продължава в Румъния, и Денислав Вутев, който подписа със Спартак Плевен.


Попов се превърна в ключова част от ротацията на Рилецо през миналия сезон под ръководството на вече бившия старши треньор на тима Людмил Хаджисотиров. 21-годишният гард взе участие в 30 мача на своя тим в редовния сезон на НБЛ, в които се разписа със средни показатели от 6.3 точки, 1.8 борби и 1.3 асистенции.

Силният старт на миналия сезон пък донесе на Попов и място в състава на мъжкия национален отбор на България за ноемврийските мачове с Португалия и Кипър от предквалификациите за ЕвроБаскет 2025.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558