Намери ни
To Top

Байерн започна подготовка в отсъствието на двама футболисти

Байерн Мюнхен започна предсезонна подготовка с новите попълнение Рафаел Герейро и Конрад Лаймер, но в отсъствието на все още възстановяващия се от контузия вратар Мануел Нойер.

Второто занимание е насрочено за по-късно през деня в баварския град Ротах-Егерн, където старши треньорът Томас Тухел и неговите играчи ще тренират до четвъртък.

На заниманието не присъстваха Нойер, който получи фрактура на крака след падане от ски през декември, тренира индивидуално, както и защитникът Матайс де Лихт, който пък е с травма на прасеца от миналия месец по време на двубой с националния си тим Нидерландия.

На заниманието присъстваха и  Садио Мане, както и вратарите Ян Зомер и Александър Нюбел, които са свързвани с изходящи трансфери.

Тренировъчният лагер в Ротах-Егерн е последван от азиатско турне от 24 юли до 3 август с мачове в Япония и Сингапур.

Първият официален мач на Байерн е Суперкупата на Германия на 12 август срещу носителя на купата на страната РБ Лайпциг. Баварците откриват сезона в Бундеслигата седмица по-късно като гост на Вердер (Бремен).


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол