Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot461809.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Дейвид Мойс също се оплака от забавянето на трансфера на Деклан Райс – Sportove
Намери ни
To Top

Дейвид Мойс също се оплака от забавянето на трансфера на Деклан Райс

Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс се оплака от забавянето на трансфера на Деклан Райс в Арсенал, като заяви, че той „не може да планира нищо“ преди да бъде официализирана продажбата на капитана на тима в градския съперник.

Между двата клуба бе постигнато съгласие за сделка на стойност 105 милиона паунда, което бе сключено преди десет дни, но английският национал все още официално е футболист на „чуковете“. Райс не е част от състава на Уест Хам за лагера в Австралия, където са предвидени приятелски срещи с Пърт Глори и Тотнъм, а новият сезон в Премиър лийг започва след месец. „Докато не приключи всичко, не можем да планираме нищо.


Всички познават ситуацията, ние чакаме да се случи нещо”, каза шотландският треньор пред медиите.

Мойс остана дискретен за възможните заместници на Райс, който изигра ключова роля при спечелването на Лигата на конференциите миналия сезон. „Не мисля, че можем да заменим Деклан, това е сигурно. Ща подсилим състава, но няма да дадем нито едно име или идея засега“, каза още бившият мениджър на Евертън и Манчестър Юнайтед. При отсъствието на Райс и още няколко ключови играчи, Уест Хам играе с подмладен състав в Пърт. „Все още сме в еуфория. Имаме фантастични спомени, които не отминават бързо. Но минаваме на нещо друго и се подготвяме за следващите мачове“, добави Мойс, чийто пост бе застрашен в един момент през сезона, когато отборът беше в борбата за оставане във Висшата лига.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558