Намери ни
To Top

Меси беше посрещнат в Маями с целувка от свой фен

Множество фенове на футбола в Маями вече се радват на Лионел Меси, който пристигна в града, за да бъде представен като футболист на местния Интер.

Има обаче и такива привърженици, които прекалява със своето щастие от пристигането на Меси. В социалните мрежи се появи видео как фен прави селфи, в което се забелязва аржентинската звезда заедно със своето семейство на изхода на ресторант, където го чакат няколко човека. В един момент привърженикът, който заснема всичко това, привиква Меси до себе си, за да запечата момента, като дори го целува, след което бившият футболист на Барселона и Пари Сен Жермен моментално се отдръпва.


Междувременно, в Интернет се появиха и кадри как Меси пазарува в един от местните супермаркети – Publix. Редица фенове се възползваха от тази възможност да си вземат автографи с нападателя.

Очаква се световният шампион с Аржентина да бъде представен в новия си клуб неделя 16 юли като евентуален дебют може да направи 6 дни по-късно в мач срещу Крус Асул.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол