Намери ни
To Top

Oт ПСЖ вече са се срещали с Хари Кейн и Даниел Леви

Пари Сен Жермен вече е преговарял за голмайстора на Тотнъм Хари Кейн и очевидно френските шампиони ще се включат в битката за подписа на нападателя, пише “RMC Sport”. Досега Байерн (Мюнхен) изглеждаше най-настоятелен в привличането на англичанина, но двете оферти на баварския клуб бяха отхвърлени от президента на “шпорите” Даниел Леви.

ПСЖ търси усилено нов централен нападател и от клуба са съсредоточили усилията си върху Хари Кейн, като са напълно наясно, че привличането му никак няма да е лесно. Миналата седмица  представители на парижани са били в Лондон за разговори с президента на Тотнъм Даниел Леви, както и с антуража на нападателя.


На този етап трудността за трансфера идва и от самия Хари Кейн, който на този етап предпочита да премине в Байерн (Мюнхен). Нова среща между двете страни е насрочена за тази седмица. По време на тези нови преговори от френските шампиони ще се опитат да покажат, че клубът е в състояние да предложи на играча среда, в която той може да се развива. От финансова гледна точка Хари Кейн може да очаква заплата от около 12 милиона евро в Мюнхен – сума, която ПСЖ лесно може да го надмине, въпреки че според информациите парите не са приоритет за 29-годишния англичанин.

От ПСЖ са в състояние и да изпратят оферта, доближаваща се до 100 млн. евро – сума, която евентуално би удовлетворила желанието на Даниел Леви. Байерн пък също са решени да привлекат Хари Кейн и скоро се очаква да отправят трета подобрена оферта за него.

Междувременно Хари Кейн днес се появи на тренировъчната база на Тотнъм, където “шпорите” започнаха подготовка. Той ще говори с новия мениджър на тима Анге Постекоглу, като от сегашния му клуб се очаква да предложат нов договор на звездата си, с който заплатата му може да бъде увеличена двойно – до 400 000 паунда седмично.

В случай на неуспех с привличането на Хари Кейн, други варианти пред ПСЖ за нов нападател са още Рандал Коло Муани (Айнтрахт) и Душан Влахович (Ювентус).


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол