Намери ни
To Top

Леонардо: Мбапе трябва да си тръгне за доброто на ПСЖ, той доказа, че не е лидер

Бившият спортен директор на Пари Сен Жермен Леонардо изрази мнението, че е крайно време Килиан Мбапе да си тръгне, което ще е за доброто на клуба. Според бразилеца капитанът на Франция е показал с поведението си, че не може да бъде лидер и не може да се гради отбор около него.

Мисля, че дойде времето Мбапе да си тръгне, за доброто на ПСЖ. Клубът съществуваше преди Мбапе и ще продължи да съществува и след него.


Той е в Париж от шест години и за тези шест сезона пет различни клуба спечелиха Шампионската лига. В никой от тях не играеше Мбапе. Това означава, че е напълно възможно да бъде спечелен турнира и бе него. С поведението си в последните две години Мбапе показа, че все още не е играч, който може да ръководи един отбор. Той е страхотен футболист, но не е лидер. Изключителен голмайстор, но не е плеймейкър. Трудно е да се гради отбор около него“, коментира Леонардо пред „Екип“.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол