Намери ни
To Top

Челси представи новия екип, който очаквано остана без спонсор

Челси представи домакинския си екип за новия сезон. Той е вдъхновен от европейския триумф през сезон 1997/98, когато с играчи като Джанфранко Дзола, Денис Уайс и Роберто Ди Матео лондончани печелят КНК. В същата година тимът на Джанлука Виали вдига и Купата на лигата и Суперкупата на Европа. Ди Матео и Уайс също се включиха в днешното представяне.


 

В новия дизайн има детайли в златно и преливаща емблема, която от определен ъгъл също е в златист цвят.

Потвърди се информацията отпреди няколко дни, че новата фланелка ще бъде представена без спонсор. Това се случва за първи в историята на Премиър лийг на клуб от традиционната голяма шестица. Причината е, че споразумението с досегашния спонсор Three изтече. Водеха се преговори с хазартната компания Stake и Paramount , но 77% от феновете гласуваха против това спонсор да бъде компания за залагания, а Премиър лийг блокира сделката с Paramount заради конфликт на интереси с притежателите на телевизионните права на лигата.

От „Стамфорд Бридж“ предупреждава феновете, че най-вероятно впоследствие ще бъде изписано името на евентуален нов партньор, като клубът своевременно ще информира за всички промени около външния вид на екипировката.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол