Намери ни
To Top

Фабиньо коментира промените в Ливърпул

Халфът на Ливърпул Фабиньо очаква с нетърпение да играе с новите попълнения Алексис Мак Алистър и Доминик Собослай. Вчера бразилецът се появи на базата на клуба за началото на подготовката за новия сезон.

“Разделихме се, мисля, с трима халфове, които бяха важни за нас последните години. Хубаво е, че идват нови играчи на тази позиция, защото имаме нужда.


По начина, по който играем, и интензитета, винаги имаме нужда от не само трима или четирима, но от шест играчи за тази зона. Така че е добре, че двамата са с нас. Играли сме срещу тях и знаем колко добри са”, коментира Фабиньо.

Това лято от Ливърпул си тръгнаха Алекс Окслейд-Чембърлейн, Джеймс Милнър, Наби Кейта, Роберто Фирмино и Артур Мело. “Да, футболът е такъв. Понякога губиш добри приятели. Трябва да се концентрираме върху играчите, които са тук. Надявам се Мак Алистър и Собослай да са готови. Ще им помогнем с адаптацията”, сподели бразилецът.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол