Намери ни
To Top

Галатасарай с оферта за халф на Ливърпул

Реконструкцията на халфовата на линия на Ливърпул продължава. Наби Кейта, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Джеймс Милнър напуснаха като свободни агенти, след като договорите им изтекоха, а наемът на Артур Мело изтече и той се върна в Ювентус. Междувременно мърсисайдци привлякоха Алексис Мак Алистър и Доминик Собослай. Клубът прави опити да привлече и дефанзивен халф.


“Червените” може да се разделят и с Тиаго Алкантара. 32-годишният полузащитник пристигна на “Анфийлд” през 2020 г. от Байерн (Мюнхен), но така и не можа да разкрие целия си потенциал, тъй като бе преследван от контузии. Ливърпул е готов да се раздели с него, а според “Фанатик” Галатасарай има сериозен интерес.

Турското издание твърди, че вицепрезидентът на Галата Ерден Тимур вече е провел разговор с Тиаго в Англия. Освен това той е говорил с представители на мърсисайдци, за да се запознае при какви условия може да бъде осъществен трансфер.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол