Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot460225.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Панатинайкос официално посрещна Костас Слукас – Sportove
Намери ни
To Top

Панатинайкос официално посрещна Костас Слукас

Костас Слукас официално е играч на Панатинайкос, както написа Sportal.bg по-рано. “Детелините” обявиха новото си попълнение в социалните мрежи. 

Двете страни са подписали тригодишен договор на обща стойност 10 милиона.


 

33-годишният грък идва от Олимпиакос, където се превърна в легенда на състава, прекарвайки общо 9 години с неговия екип. Обидата, която той нанесе на феновете на гранда от Пирея обаче веднага си пролича в изявлението на вечния съперник, където те не спряха със заканите към новия си враг. 

За името на гарда се е застъпил и собственикът на атинския клуб – Димитриос Янанакопулос, който дори се е свързал с него, един ден преди да се случат решаващите преговори между “червено-белите” и вече бившия им играч. Именно този разговор, изглежда, е накарал Слукас да стане част от “зелените”. Той е получил оферти също от Барселона, Партизан и Фенербахче, но е избрал досегашния си кръвен враг от Атина.

В последния си сезон от Евролигата той приключи на втора позиция с Олимпиакос, като записа средно по 11 точки, 2.1 борби и 5.6 асистенции в 36-те си срещи, стартирайки на пейката.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558