Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot460199.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Панатинайкос взе един от капитаните на Олимпиакос – Sportove
Намери ни
To Top

Панатинайкос взе един от капитаните на Олимпиакос

Отборът на Панатинайкос е готов с трансферната бомба за годината. „Детелините“ са стигнали до споразумение с напусналия съвсем наскоро Олимпиакос – Костас Слукас. Договорът между двете страни е подписан, твърдят неофициални източници. Той се изразява в три години, през които атинският гранд ще плати 10 милиона евро.


Гардът напусна тима от Пирея за втори път след тригодишен престой. Преди това той отново носеше екипа на отбора от 2008 до 2015 година, изкарвайки един сезон под наем в Арис. Той обаче се сбогува с тима отново преди два дни и плеяда от европейски титани започнаха да се борят за услугите му. Изглежда от ПАО са успели да го прелъстят, след като той е избрал именно „зелените“ в конкуренция с Барселона, Партизан и Фенербахче.

Смята се, че собственикът на „детелините“ Димитриос Янанакопулос се е свързал с 33-годишният баскетболист, ден преди той да се срещне с ръководството на „червено-белите“ за финални преговори, което в крайна сметка е повлияло най-много на взетото решение.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558