Намери ни
To Top

Челси представя новите екипи в понеделник, но без генерален спонсор

Английският гранд Челси ще представи в понеделник екипите си за новия сезон, но те ще бъдат без генерален спонсор, съобщава местната преса. Това ще стане факт, след като шефовете на тима отхвърлиха офертата на хазартната компания Stake. Тя получи много критики и от феновете, тъй като от следващата година подобни фирми, занимаващи се със залагания, няма да имат право да полагат логото си върху фланелките на отборите.

Очакванията на “Стамфорд Бридж” бяха да бъде подписана сделка с Paramount , но тя получи вето от ръководството на Премиър лийг от притеснения да не се навлезе в конфликт на интереси с притежателите на телевизионните права на лигата.


Именно това неочаквано решение постави хората в Челси в трудна позиция.

Докато разговорите с различни фирми за бъдещ спонсор продължават, от Челси все пак са решили да промотират новия екип на тима, за да избегнат допълнителни забавявания и да дадат старт на кампанията по продажби на феновете. Все пак очакванията са лондончани да успеят да намерят нов генерален спонсор до началото на сезона в Премиър лийг в началото на август.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол