Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot460203.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лаам за Хари Кейн: Когато Байерн поиска някого, обикновено го привлича – Sportove
Намери ни
To Top

Лаам за Хари Кейн: Когато Байерн поиска някого, обикновено го привлича

Бившият капитан на Байерн (Мюнхен) Филип Лаам следи с интерес опита на баварците да вземат Хари Кейн. Тотнъм вече отхвърли една оферта (60 млн. паунда) на германците, но това не отказва шампиона на Бундеслигата, като се очаква нова такава.

“Когато Байерн поиска даден играч, обикновено го привлича.


Но за тази цел клубът трябва да плати определена цена. Макар в момента да не трябва да обръщам внимание на Байерн, ми е много любопитно да видя как ще приключи всичко това”, заяви Лаам пред “Абендцайтунг”.

Световният шампион от Бразилия’14 прекрати кариерата си преди шест години и отказа да стане спортен директор на Байерн. В момента той е съветник в Щутгарт, а отделно е директор на организационния комитет за Евро 2024, което ще се проведе в Германия.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558