Намери ни
To Top

Челси пита за нападател на Арсенал

Челси е започнал първоначални разговори за нападателя на Арсенал Фоларин Балогун, съобщава “Дейли Мейл”. 22-годишният атакуващ играч направи впечатляващ сезон в Реймс, където бе пратен под наем, като вкара 21 гола в Лига 1 и завърши на пето място сред голмайсторите. Челси продължава да търси голаджия и все още проучва възможностите си на пазара. 

Те вече привлякоха Кристофър Нкунку от РБ Лайпциг, но продължават да търсят още един нов играч в предни позиции.


Новият мениджър на тима Марусио Почетино наскоро заяви, че ще проведе личен разговор и с Ромелу Лукаку преди да бъде взето решение за бъдещето му. От Арсенал са поставили цена от 50 милиона лири за Балогун, но вероятно тя би могла да бъде намалена в разговори. 

Трансфермаркт го оценява на 30 милиона евро, а интерес проявяват още Милан, Интер, френските Марсилия и Монако, както и германският РБ Лайпциг. До този момент той е играл за юношеските тимове на Англия, но през юно дебютира за националния тим на САЩ. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол