Намери ни
To Top

Ливърпул готви оферта за трети халф

Ливърпул подготвя оферта и за третия халф, когото Юрген Клоп иска да привлече през това лято. Мърсисайдци вече се подсилиха в средата на терена с Алексис Мак Алистър и Доминик Собослай, за които платиха общо около 95 милиона паунда. Планът на Клоп обаче е през това лято да бъдат привлечени трима полузащитници. Двете имена, които с днешна дата основно се спрягат за потенциално трето ново попълнение на Ливърпул, са Ромео Лавия и Кефрен Тюрам.


По-рано в хода на лятото се твърдеше, че халфът на Ница е почти сигурен за мърсисайдци, но от миналия понеделник „червените“ работят доста активно по трансфера на Лавия. Според Фабрицио Романо Саутхамптън ще иска 50 милиона паунда за белгиеца. „Дейли Мейл“ добавя, че клубът от „Анфийлд“ всеки момент ще отправи и първата си официална оферта за него. Арсенал също има интерес, но той зависи от евентуалното напускане на Томас Партей.

19-годишният Лавия се присъедини към Саутхамптън от Манчестър Сити през миналото лято. Той направи силен сезон и записа 34 мача във всички турнири, като отбеляза и един гол при победата над Челси, с което се превърна в първия играч, роден през 2004 година, който се разписва във Висшата лига. Той дори дебютира и за белгийския национален отбор, което се случи при победата над Германия през март.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол