Намери ни
To Top

От ПСЖ са приготвили 200 милиона за освежаване на атаката на тима, бъдещето на Мбапе остава под въпрос

Шефовете на Пари Сен Жермен са приготвили над 200 милиона евро за привличането на централен нападател и флангови футболист, съобщава френското издание “Льо Паризиен”. Парижани все още не са привлекли нито едно ново попълнение след отварянето на трансферния прозорец, но се очаква до дни да бъде завършена сделката за Люка Ернандес от Байерн (Мюнхен).

“Льо Паризиен” и “Марка” обаче твърдят, че именно за обновяване на атаката на тима ще бъдат вложени най-много средства, след като те французите бяха напуснати от Лионел Меси, а бъдещето на Килиан Мбапе сякаш става все по-неясно. Като основен приоритет за подсилване са набелязани двама португалски играчи – Бернардо Силва и Жоао Феликс.


Халфът на Манчестър Сити може да се подвизава на няколко позиции, а вече повече от година е свързван с напускане на “Етихад”. Първоначално той беше свързван много активно с трансфер в Барселона, но това изглежда все по-малко вероятно поради финансовите проблеми на каталунците. Джосеп Гуардиола пък е известен с това, че никога не задържа играчи, които искат да напуснат и вероятно ще се съгласи да пусне играча. Все още не е ясно каква сума ще пожелаят за него от английския шампион, но той е оценяван на около 80 милиона евро.

Жоао Феликс пък от доста време не успява да оправдае големите очаквания към себе си след многомилионния трансфер от Бенфика в Атлетико Мадрид. Той прекара последните шест месеца под наем в Челси, където започна добре, но впоследствие отново сякаш позагуби от своя блясък и лондончани отказаха да го откупят. Феликс е в конфликт с Диего Симеоне и иска да напусне, а мадридчани биха го продали, но в пресата в Испания твърдят, че няма да се съгласят на сума под 80 милиона евро.

От ПСЖ бяха свързвани и с други офанзивни играчи в последните месеци като Хари Кейн, Рандал Коло Муани, Виктор Осимен и Маркъс Рашфорд, но парижани поне за момента не са предприели стъпки за подобни сделки.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол