Намери ни
To Top

Кайри Ървинг може да се запъти към „слънцата“

Една от най-големите звезди в НБА – Кайри Ървинг, може скоро да напусне своя Далас Маверикс в посока Финикс Сънс. На 30 юни в Лос Анжделис започва пазарът на свободни агенти, като все още не се знае със сигурност какъв ще е следващият ход на пойнт гарда. 

Има обаче реални шансове играчът да се срещне с ръководството на „слънцата“ и следователно да видим още веднъж звездната двойка от Кайри и Кевин Дюрант заедно на паркета.

Очаква се осемкратният участник в „Мача на звездите“ да проведе разговори също с ръководството на „маврите“, с това на Хюстън Рокетс, както и с други отбори.


Въпреки това почти сигурно е, че той ще остане при тексасци, понеже „слънцата“ са и без това притиснати финансово от високите заплати на звездния си състав.

Възпитаниците на Джейсън Кид не успяха да достигнат плейофите със звездното дуо от Лука Дончич и Кайри Ървинг. Изключително талантливият играч все пак записа средно по 27 точки и 5 борби с екипа, който облече по средата на сезона, след като си тръгна от Бруклин Нетс.

Снимка: Imago

Ощр от категория Баскетбол