Намери ни
To Top

Ераносян в Барселона? Разкри защо е в Лудогорец, а не при каталунците

Едуард Ераносян е тренирал доста отбори, вдигал е и шампионската титла над глава си. А дори има мисли за участие в щаба на мега тима на Барселона. Едо разкри, защо не се е озовал каталунците.

„Ако за 30 дни можех да направя чудеса, нямаше да бъда в Лудогорец, а в Барселона“, заяви треньорът на Лудогорец в интервю за предаването „А група Токшоу“ по Диема Спорт.


„В добро настроение ме намирате, много позитивна тренировка. Продължавам да стоя зад тези думи, че ако Лудогорец спечели петата си титла, което няма да е лесно, всички ще кажат, че съм взел готов отбор. Казах, че след 2 месеца ще има подобрения. Предполагам, че има подобрения и личи, това, което изисквам от отбора. Реално работим от 30 дни с тези футболисти, а аз съм от 40 дни тук, тъй като имаме 14 национали. Надявам се след още 30 дни да изглеждаме по друг начин“, каза Едуард Ераносян.

„Ако не знаем да губим, никога няма да се научим да печелим. Неприятна загуба от Литекс, не успяхме да създадем чистите положения, които досега успявахме да създадем. Позитивното от събота е, че видях желание да играем по-бърз футбол и по-напред, не успяхме да използваме фланговете както трябва, за да създадем числено превъзходство, но се учим с грешките“, коментира наставникът на Лудогорец.

Той отбягва словесните битки с лица от останалите клубове. „Не мога да търся сметка на останалите какво говорят или не преди мачове. Всеки си прави стратегия преди мачовете“, добави Ераносян.

Той е доволен от живота в Разград и топлото посрещане, което е получил. „Никога не съм очаквал, че на стадион, на който не ме познават, могат да скандират името ми. Това ме потресе. Не мога да не съм радостен от това посрещане. Дано след времето, което съм тук, хората да са доволни от това, което аз мога да им дам на тях“, завърши наставникът на шампионите.

Ощр от категория Тема на деня