Намери ни
To Top

Янис блесна с неподозиран талант

Суперзвездата на гръцкия баскетбол Янис Адетокумбо блесна с певческите си способности по време на официално събитие на неговата фондация “Чарлс Адебокумбо”, кръстена на покойния му баща.

Лидерът на Милуоки Бъкс се забавляваше с популярния певец Антонис Ремос и демонстрира вокалните си качества, както и очевидно перфектно настроение.

Забавленията обаче бяха предшествани от доста по-сериозна част на благотворителното събитие, в което Янис емоционално обясни за трудностите в живота си до момента. Естествено, той не пропусна и да почете покойния си баща, чието име е използвано за фондацията.


“Винаги съм емоционален на такива събития. Никога не съм предполагал, че ще мога по този начин да вдъхновявам други хора. Винаги ще почитам майка ми и баща ми и ще се опитвам да не ги посрамя. Нищо нямаше да постигна без тях и се радвам, че мога да помагам на другите”, каза Адетокумбо.

След края на официалната част церемонията вече Янис се отдаде на развлекателния сегмент и направи приятно впечатление на всички с доброто изпълнение на хита “Kommena pia ta poneniki” на Антонис Ремос.

Ощр от категория Любимец 13