Намери ни
To Top

Милан е на крачка от два трансфера

От Милан са много близо до приключването на два трансфера, като това е въпрос на часове или дни, съобщава Джанлука Ди Марцио.

В първия случай се отнася за халфа на Челси Рубен Лофтъс-Чийк, като “росонерите” ще се опитат да затворят привличането му още тази вечер. Първоначално се смяташе, че става въпрос за наем с опция за закупуване, но според MilanNews става въпрос за постоянен трансхер на стойност 15 млн. евро. Междувременно, двата клуба преговарят и за потенциална сделка за крилото Кристиан Пулишич.


Другият подготвян трансфер е на 18-годишния Лука Ромеро, чийто договор с Лацио ще изтече в петък. Така миланският гранд ще може да вземе младия аржентински талант като свободен агент, като ключовата среща с неговите агенти е предвидена за сряда. Намерението на Милан е крилото първоначално да бъде използвано като резерва, каквато му беше и ролята в състава на Маурицио Сари.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол