Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot457213.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Четирима в Академик са с договори за следващия сезон – Sportove
Намери ни
To Top

Четирима в Академик са с договори за следващия сезон

Отборът на Академик Пловдив ще разчита на поне четирима от баскетболистите, които бяха в състава и през изминалия сезон. С договори за следващата кампания са Васил Бачев, Томислав Минков, Кръстомир Михов и Йоанис Кикрилис.


Това обяви старши треньорът на пловдивчани Йордан Янков пред Sportal.bg.

“Играчите, които са с договори, са Васил Бачев, Томислав Минков, Кръстомир Михов и Йоанис Кикрилис. Тепърва ще видим на кои състезатели ще продължим да разчитаме и с кои ще са разделим”, заяви Янков.

От горепосочените имена Бачев е играчът с най-голям стаж в състава на пловдивчани, като следващият сезон ще бъде деветият му пореден в редиците на Академик. Тимът ще продължава да залага и на Томислав Минков, който направи силен край на сезона, и от когото се очаква още по-голямо постоянство през следващата кампания. Михов и Кикрилис пък са двама от младите таланти на пловдивския клуб, които получиха шанс за изява в мъжкия баскетболен елит.

Снимка: НБЛ

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558