Намери ни
To Top

Арсенал няма да се задоволи само с Райс, ще преследва и Хавертц

Арсенал е съвсем близо до това да финализира привличането на халфа на Уест Хам Деклан Райс, но това няма да сложи край на амбициозните трансферни планове на клуба за това лято. Според „Дейли Мейл“ „артилеристите“ подготвят и оферта за Кай Хавертц от Челси. Проблемът е, че собственикът на „сините“ Тод Боели няма да склони да пусне германеца евтино, а Арсенал вече се съгласи да плати 100 милиона паунда за капитана на „чуковете“. „Дейли Мейл“ обаче твърди, че шефовете на Арсенал са готови да преразгледат първоначално замисления бюджет и да увеличат средствата за трансфери.


Така Арсенал ще може да предложи достатъчно сериозна оферта за Хавертц.

Третата потенциална цел е да бъде привлечен още един централен защитник, но това за момента не е приоритет на Микел Артета. 

Хавертц отбеляза девет гола в 47 мача за Челси през миналия сезон, като най-често германецът играеше на върха на атаката. През миналата седмица се твърдеше, че той е сред трансферните цели и на Реал Мадрид, като дори е договорил личните си условия с „белите“. След това обаче излезе информация, че тази сделка пропада, защото Реал няма намерение да плаща повече от 50 милиона паунда за Хавертц. Челси пък иска около 70 милиона за 23-годишния бивш играч на Байер (Леверкузен).


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол