Намери ни
To Top

Зеедорф: Стилът на Гуардилла не е единственият начин да се стигне до победата

Бившият нидерландски национал Кларънс Зеедорф сподели очакванията си за тазвечершния финал в Шампионската лига между Манчестър Сити и Интер. Той е на мнение, че “гражданите” са в ролята на фаворит, но не смята, че стилът на игра, изповядван от Джосеп Гуардиола, е гаранция за успех. 

Гуардиола има свой стил, но не е печелил Шампионската лига в последните години. Не съдя за работата на Пеп само по резултатите.


Изпитвам голямо уважение към него. Но има различни стилове на игра. Стилът на Клоп е различен от този на Анчелоти. Разбирането за футбола на Анчелоти пък е различно от това на
Гуардиола. Дел Боске и Зидан залагаха на стил, който няма общо с идеите на Пеп, но спечелиха турнира, при по това повече от веднъж. Затова трябва да ценим Гуардиола и всичко, което той прави”, сподели Зеедорф. 

Пеп със сигурност е един от най-добрите треньори в света. Фантастичен е начинът, по който играят неговите футболисти. Но това не е единственият път към победата”, добави бившият халф на Аякс, Сампдория, Реал Мадрид, Интер, Милан и Ботафого.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол