Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot448677.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Очаквайте на живо: Рилски спортист – ЦСКА, битката за бронза започва – Sportove
Намери ни
To Top

Очаквайте на живо: Рилски спортист – ЦСКА, битката за бронза започва

Отборите на Рилски спортист и ЦСКА поставят начало на битката за бронзовите медали в Националната баскетболна лига. Двата тима се изправят един срещу друг в мач №1 от серията в малкия финал тази вечер от 19:00 часа в зала “Арена Самоков”. В серията се играе до две победи от общо възможни три мача.

Рилски спортист претърпя истинско разочарование и след като завърши като лидер в редовния сезон, тимът на Людмил Хаджисотиров дори не успя да си осигури място на финала.


Самоковци бяха елиминирани от Черноморец на полуфиналите с 1-3 победи и така надеждите им за историческо злато бяха убити.

ЦСКА също понесе сериозен удар в целта си да играе на финал в първата година на своето завръщане. “Армейците” на Росен Барчовски започнаха солидно в серията с Балкан и спечелиха първия мач, но след това допуснаха три поредни поражения и така се озоваха в борбата за бронза.

Рилски спортист спечели два от трите мача с ЦСКА в редовния сезон. Самоковци се наложиха с 84:72 на своя територия и с 82:76 в София, преди “червените” да се разпишат и да победят съперника си за първи път с 89:86 в края на март.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558