Намери ни
To Top

Проблеми за Реал Мадрид още с кацането в Манчестър

Футболистите на Реал Мадрид претърпяха известно разочарование и изненада при пристигането си в Манчестър, след като се оказа, че са блокирани на летището, тъй като самолетът на тима все още не е пристигнал да ги вземе. 

Играчите на “лос бланкос” кацнаха на летище “Манчестър”, където утре трябва да изиграят ревашна от полуфиналите в Шампионската лига срещу местния тим Манчестър Сити. Първата среща завърши 1:1 и всичко трябва да се реши утре на “Етихад”, но нещата далеч не тръгнаха гладко за футболистите на Карло Анчелоти.


Те трябваше да се размотават на летището и изчакат около 40 минути до пристигането на техния автобус, който пътува отделно от Испания.

 Някои от футболистите на тима като Карим Бензема и Дани Карвахал приеха спокойно и с усмивка случващото се, но видимо недоволни изглеждаха Карло Анчелоти и Лука Модрич. Все пак неудобството бе преодоляно и футболистите на Реал Мадрид достигнаха успешно до хотела си.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол