Намери ни
To Top

Пимента за поредната контузия на Погба: Случва се

Агентът на Пол Погба – Рафаела Пимента заяви, че контузията на французина не е нищо сериозно. 30-годишният полузащитник направи първия си старт като титуляр за “старата госпожа” след завръщането си през миналото лято в двубоя срещу Кремонезе, но напусна терена след само 24 минути игра. Последвалите медицински изследвания показаха, че Погба е получил травма в бедрото и ще се възстановява около 20 дни, което на практика го вади от игра до края на сезона. През този сезон той е записал едва 10 мача, в които има само 161 минути футбол.


“Тези неща се случват, стана и вчера, но за щастие не е нищо сериозно и Пол ще се възстанови,” заяви Пимента.

След това превърналата се в супер-агент адвокатка заяви, че участието на Милан и Интер на полуфиналите в Шампионската лига е отлична новина за местния футбол.

“Страхотно е да видим Милан и Интер на полуфинал в Шампионската лига, това е отлично за италианския футбол. Имахме цяла седмица на екзалтация с дерби на Милано в Европа, както и за останалите ни играчи, които ще са на финала в Истанбул,” е мнението на адвокатката.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол