Намери ни
To Top

Де Нойер със съмнения за тежка контузия

Левият бек на ЦСКА – София Брадли де Нойер няма да запомни с добро завръщането си на терена след едномесечно отсъствие. Той бе задраскан от треньора Саша Илич в последните мачове заради несериозно отношение. Нидерландецът обаче получи шанс да се докаже срещу Черно море. На почивката той замени Иван Турицов, който изпита болки през първата част.


 

Една минута след появяването си в игра обаче Де Нойер се контузи. Това стана в опит да спаси излизаща в тъч топка. Тогава 25-годишният футболист стъпи в дупка малко зад страничната линия и усука коляното си. Той получи лекарска помощ в продължение на няколко минути. След това се върна в игра, но малко по-късно стана ясно, че няма да може да продължи. 

Де Нойер не бе играл от 17 април. Тогава той започна като титуляр в дербито с Левски. В него бранителят не бе на ниво. В последната минута нидерландецът дори направи дузпа, като игра с ръка в пеналта. Наказателният удар, изпълнен от Ивелин Попов, обаче бе спасен от Густаво Бусато. 

Днес или утре ще стане ясно състоянието на Де Нойер. 

“Тема Спорт”


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Цветанов

Ощр от категория efbet Лига