Намери ни
To Top

Петев: Лоша вечер в завършващата фаза, трябва да победим във всички мачове до края

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев похвали футболистите си за постигнатата победа с 1:0 над Локомотив (Пловдив), но добави, че “орлите” са имали лоша вечер в завършващата фаза.

“Добър мач за нас. Изключително много положения и 1:0 е най-минималното нещо, което можеше да се случи. Поздравявам момчетата.


Трите точки са при нас и ние сме щастливи от този факт.

Всички играчи доста добре тичаха през целия мач, имахме контрол и затова създадохме тези ситуации. Лошото е, че изпуснахме много. Причината е изцяло в нас и трябва да работим. Може би една лоша вечер в завършващата фаза.

Ние сме здраво стъпили на земята и знаем какво трябва да направим. Всичко е в нашите ръце. Трябва да победим във всички мачове до края.

Форсирах с Неделев, защото има изключително малко тренировки. Доволен съм от неговата игра”, каза Петев, който обяви, че разградчани имат предимство пред ЦСКА в предстоящия мач побежду им, защото двубоят е в Разград.

“Играем на нашия стадион и пред нашата публика. При ключов мач между първия и втория ще ни даде голямо предимство, ако победим. Надявам се да се поздравим с успех”, разясни Петев.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига