Намери ни
To Top

Барселона с нова оферта към Усман Дембеле

Ръководството на Барселона е предложило нова оферта към крилото Усман Дембеле за удължаване на неговия договор. До края на настоящия контракт на 25-годишния играч остава една година. Освен това в него има клауза за откупуване за едва 50 милиона евро, която ще е активна между юни и юли и това сериозно притеснява шефовете на „Камп Ноу“, които бързат да го убедят да преподпише, съобщава „Спорт“.

От Барселона са предложили нови по-добри условия към Дембеле и договор до 2027 година.


Двете страни все още обсъждат детайлите по сделката, но към момента разговорите са позитивни.

Лично треньорът Чави Ернандес е настоял за удължаване на договора на Дембеле, което е ясен знак, че той влиза в дългосрочните му планове. В същото време и самият играч е дал да се разбере, че желанието му е да остане на „Камп Ноу“. Остава само двете страни да уточнят детайлите по договора и той да бъде официално подписан.

Интерес към Дембеле не липсва, като той е желан от Байерн (Мюнхен), Челси и Манчестър Юнайтед. На този етап обаче везните клонят към оставането му в Барса.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол