Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot445015.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Розалин и Чоно Пенчеви: Волейбол и живот като в екшън сериал – Sportove
Намери ни
To Top

Розалин и Чоно Пенчеви: Волейбол и живот като в екшън сериал

Бившите волейболни национали Розалин и Чоно Пенчеви разкриха в поредния епизод на „Марица Подкаст“ невероятните си преживявания в спорта и житейските си приключения. Пловдивските близнаци са абонирани за екшън истории и забавни случки на екзотични места. Двамата по-малки братя на волейболния ни ас Николай Пенчев разказват как се попада в отбор на ЦРУ, какво е да се оправяш в хаоса на Техеран или как се оцелява в дискотека с гангстери, заедно с лошото момче на световния волейбол Ървин Нгапет.

Братята разказват и преживяванията си в Бразилия, когато първо случайни хора ги правят за смях на игрището за плажен волейбол, след което са обект на въоръжен обир в банка, при който им взимат парите и телефоните.


Ще чуете от близнаците още и как се плува с акули, както и как се оправяш в тим, където не можеш да разбереш кой е старши треньорът. В епизода ще научите и за съвместната работа на Чоно в Италия със спечелилия като клубен треньор всички възможни титли Радо Стойчев. Както и как се е адаптирал в тим, пълен със звезди. Розалин пък обяснява, че всичките му отбори са подбирани първо по нивото на волейбола, а след това всичко останало.

Именно заради това се е случвало да си тръгва в средата на сезона, след като очакванията му не са били оправдани.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558