Намери ни
To Top

Челси обявява почетино още през тази седмица

Ръководствтото на Челси е готово да направи окончателния си избор и да се спре на Маурисио Почетино за нов мениджър на тима до края на тази седмица, твърди авторитетното издание “Атлетик”. 

Двете страни преговарят от доста време и са на финалната права в постигането на окончателна договорка, макар спортните директори на тима Пол Уинстанли и Лоранс Стюарт да продължаваха да разглеждат из основи пазара за подходящи кандидати. Според “Атлетик” Франк Лампард ще продължи да води “сините” до края на сезона, но до края на седмицата Почетино ще бъде официално оповестен като наставник на тима от лятото.

 Челси кара изключително тежък сезон и начело на тима вече бяха подменени двама специалисти – Томас Тухел и Греъм Потър, като преди няколко седмици легендата Лампард пое тима до края на кампанията.


Въпреки това лондончани се намират едва на 11-ото място в подреждането на Премиър лийг с 42 точки, макар че през лятото бяха похарчени над половин милиард евро за нови играчи.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол