Намери ни
To Top

Любо Минчев: Под емоции не може да се правят генерални анализи

Наставникът на Спартак Плевен Любомир Минчев говори след последния мач на отбора си за сезона – загубата от Черноморец със 69:75 във втория мач от серията между двата тима. 

Честитя на Черноморец, пожелах им успех. За нас сезонът свърши, за съжаление. Знаех, че те са с по-добра селекция, по-атлетични, по-бързи са.


Ние успяхме да компенсираме това нещо и да ги затрудним доста и в двата мача, макар че в първия изглеждаше, че сме загубили с голяма разлика. В този мач бяхме равностойни, за съжаление накрая не можахме да вкараме, а те отбелязаха, къде през човек, къде лесно. Така се отвори една разлика, която накрая не успяхме да я компенсираме. 

Можеше и да имаме малко късмет, но не успяхме. Не мога да кажа, че сме сбъркали. Сменихме защитата последните три минути, и Джордан Тъкър тогава вкара през човек. Лошото е, че на личната защита се издънихме на пик енд рол. Мунис Туту вкара два пъти лесно. Там беше проблемът. Но, сега не можем да върнем нищо. Сега, под емоции, не могат да се правят генерални анализи. Ще мине време и тогава“, каза Минчев. 

Ощр от категория Баскетбол